پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارگاه بازآموزیCPR (احیای قلبی_ریوی)، براساس آخرین شواهد علمی در دو پایه BLS و ALS در دهدشت برگزار شد.



کارگاه بازآموزیCPR (احیای قلبی_ریوی)، براساس آخرین شواهد علمی در دو پایه BLS و ALS  در دهدشت برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره)دهدشت؛ کارشناس ارشد پرستاری این بیمارستان گفت: احیای قلبی ریوی (سی پی آر) راهکاری برای نجات زندگی افراد در موارد اورژانسی است، که با یادگیری نحوه انجام آن ممکن است بتوان زندگی فردی را نجات داد.


فضل الله راست افزود: انجام فرایند CPR (احیای قلبی_ریوی)، روشی برای نجات جان افرادی است که قدرت واکنش و تنفس طبیعی را از دست داده‌اند.


وی ادامه داد: دلایل متعددی برای عدم تنفس یا توقف ضربان قلب یک فرد وجود دارد اما وقتی این اتفاق رخ دهد، فرد دیگر می‌تواند با انجام احیای قلبی ریوی، به تداوم گردش خون غنی از اکسیژن تازه در بدن بیمار کمک کند.


کارشناس ارشد پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت، با بیان اینکه احیای قلبی ریوی می‌تواند، به فعال شدن مجدد قلب و ریه‌ها کمک کرده و از وارد آمدن آسیب جدی به مغز و یا مرگ بیمار جلوگیری کند، عنوان کرد: برای انجام احیای قلبی ریوی، همیشه سه مورد؛ فشار (برای از سر گیری گردش خون)، مسیر جریان هوا ( مسیر هوا را باز کنید) و تنفس( نفس مصنوعی به بیمار) را برای موارد اضطراری به خاطر داشته باشید.


دبیر طرح تحول نظام سلامت نیز در ادامه این کارگاه گفت: احیای قلبی ریوی یا سی. پی. آر شامل اقداماتی است که برای بازگرداندن اعمال حیاتی دو عضو مهم (قلب و مغز ) در فردی که هوشیاری خود را از دست داده است، انجام می شود.


علی اکبر اکبری با بیان اینکه این اقدامات تا زمانی که گردش خون و تنفس فرد به حالت طبیعی برسد ادامه می یابد، اذعان نمود: چنانچه فرد دچار تپش قلب همراه با قطعی تنفس بود، عملیات احیای قلبی ریوی با تنفس مصنوعی دهان به دهان صورت می گیرد.


وی با تاکید بر ابنکه امروزه احیای قلبی و ریوی یک مانور حیات بخش محسوب شده که به کمک آن، تنفس و گردش خون فرد مصدوم حفظ می شود، تصریح کرد: در صورتی که فردی دچار ایست قلبی_ تنفسی شده باشد، با انجام صحیح مانورهای احیاء قلبی تنفسی می تواند از مرگ حتمی نجات پیدا کند که این نشان دهنده اهمیت امر آموزش در این راستا است.


بر پایه این خبر؛ در پایان این کارگاه از شرکت کنندگان آزمونی به عمل آمد، که براساس نمره کسب شده توسط هر فرد، گواهی آموزشی صادر می شود.


به گزارش وب دا؛ کارگاه بازآموزیCPR (احیای قلبی_ریوی)، براساس آخرین شواهد علمی در دو پایه BLS و ALS  با حضور جمعی از پرستاران، فوریت های 115 و گروه مامایی در سالن آمفی تئاتر دهدشت برگزار شد.5-15-142


انتهای پیام/